Mont Cervin Palace, the place to be in Zermatt 

Mont Cervin Palace,  the place to be in Zermatt 

Belevenissen aan de voet van een gletsjer, op een groene alpenweide, aan een idyllisch bergmeer. De lucht is kristalhelder. Met het uitzicht op de wereldberoemde Matterhorn biedt het uitzicht vanuit Mont Cervin Palace een warme gloed tegen de donker wordende lucht. Zermatt is te place to be als je naar Zwitserland gaat. Zelf ben ik verliefd geworden op Zwitserland. De natuur, de mooie landschappen, ik vind het prachtig. Ik bezocht Zwitserland na een moeilijk tijd. Ik had net een miskraam gehad me 13,5 weken en ik moest echt opladen en bijtanken. Het was namelijk een rollercoaster? Wil jij ook opladen? Lees dan snel mee.

Mont Cervin Palace

Mont Cervin Palace maakt deel uit van Zermatt – en Zermatt maakt deel uit van het Mont Cervin Palace. Deze bijzondere verbinding is in 160 jaar gegroeid. Geen auto’s, alleen rust, schone lucht en idyllische bergen, allemaal geconcentreerd in de kleinste ruimtes. Vanaf de Bahnhofsstrasse is het slechts een steenworp door de romantische oude dorpskern naar het buitenleven. En daarboven stijgt de Matterhorn uit. Perfect dus voor een retreat, een workation of gewoon even niks. Je lekker laten onderdompelen in luxe waar niks moet. Klinkt heerlijk toch?

Een walhalla voor fijnproevers

Regionale specialiteiten, internationale culinaire hoogstandjes, traditionele keuken – in het Mont Cervin Palace is de keuze veelvoudig. Ze streven ernaar om alleen het allerbeste eten te serveren. Alleen de beste ingrediënten, bekroonde keuken, voortreffelijke wijnen – en servicepersoneel dat zich uitsluitend op de gast richt. Want zeg nou eerlijk, lekker eten hoort bij de vakantievibe. Zelf drink ik geen alcohol maar gelukkig zijn er voldoende alternatieven.

Spa Nescens Zermatt

Het gladde, vlakke water weerspiegelt de indrukwekkende architectuur erboven. De glazen gevel laat dat speciale soort licht binnen dat je alleen in de bergen aantreft. Het voelt als zwemmen in de heldere Alpen open lucht. voor het echte vakantiegevoel gevolgd door een behandeling of een bezoek aan de sauna. Heb je kids? Zoek dan een oppas voor ze en ga er lekker op uit met je partner. Quality time is namelijk zo ontzettend belangrijk. Ik ging vorig weekend voor het eerst een weekendje alleen weg met mijn partner terwijl mijn moeder oppaste. Nou ik kan je zeggen dat het nodig was. Na 4 jaar tijd net even iets meer zijn dan moeder alleen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *