10 x het lekkerste Japans teppanyaki restaurant

10 x het lekkerste Japans teppanyaki restaurant

Op het internet vind ik altijd enorm veel verschillende zoekresultaten wanneer ik zoek op ‘Japans teppanyaki restaurant’. De afgelopen paar jaren is de Aziatische keuken steeds populairder geworden in Nederland. Hierdoor is er ook een stijging te zien in het aantal teppanyaki restaurants. Dit zorgt ervoor dat het voor consumenten ook steeds lastiger wordt om een goed en lekker Japans teppanyaki restaurant te vinden. Hieronder kun je tien verschillende Japans teppanyaki restaurants vinden die aan alle voorwaarden voldoen om zichzelf één van de lekkerste Japanse restaurants van Nederland te mogen noemen.

Restaurant Sazanka in Hotel Okura Amsterdam

Wanneer je in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, bent, ontbreekt dit restaurant vaak niet op planning van menig stadsbezoeker. Op het moment dat je het Hotel Okura in Amsterdam binnenloopt, kun je namelijk ook gelijk richting het teppanyaki restaurant Sazanka lopen. In dit restaurant bereiden professionele chefs dagelijks de meest heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten voor. Dit doen zij direct bij u aan tafel op een goed, voorverwarmde hete bakplaat. Met deze techniek koken zij in enkelijke minuten mijn lievelingsgerecht met de perfecte Japanse precisie. Restaurant Sazanka in het Hotel Okura in Amsterdam verdient daarom zeker een plekje in de lijst van het lekkerste Japans teppanyaki restaurant.

Japans teppanyaki restaurant Asia in Rotterdam

Op het moment dat je de stad van de Erasmusbrug. de Coolsingel en de grote haven bezoekt, is het aan te raden om een tussenstop te maken bij het Japans teppanyaki restaurant Asia in Rotterdam. In dit restaurant proef je namelijk ten allen tijde de Japanse keuken zoals die hoort te zijn. In Japan wordt koken gezien als een harmonie waarbij gerechten die vers voor de hand liggen, gebruikt worden. Dit kun je goed terug te zien bij het Japans teppanyaki restaurant Asia in Rotterdam. Daarnaast serveert restaurant Asia ook nog andere gerechten zoals sushi, sashimi en andere Aziatische gerechten. Het is daarom zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen in het Japans teppanyaki restaurant Asia in Rotterdam.

Japans teppanyaki restaurant Juliana in Utrecht

In het midden van Nederland, in de provincie Utrecht, vind je het heerlijke Japans teppanyaki restaurant Juliana in de hoofdstad van de provincie Utrecht. Bij dit restaurant kun je gezamenlijk met je gezin of vrienden genieten van de ‘show’, waarbij jouw gerecht klaargemaakt aan tafel. Een Japans teppanyaki restaurant zoals restaurant Juliana in Utrecht heeft veel voordelen. Zo is er voor ieder wat wils aangezien het assortiment qua gerechten enorm groot is. Je kunt namelijk een keuze maken tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Hierdoor is het aan te raden om met een grote groep of met moeilijke eters te eten bij restaurant Juliana aangezien er altijd wel wat bij zit voor iemand.

Japans teppanyaki restaurant Tomodachi in Amsterdam

Wanneer je de Utrechtsestraat inloopt in Amsterdam, kun je er bijna niet aan voorbij lopen: Japans teppanyaki restaurant Tomodachi. Op het moment dat je dit restaurant binnenloopt, zul je je al snel op je gemak en thuis voelen. In Tomodachi proberen ze namelijk iedere gast als een echte koning of koningin te behandelen. Bovendien betekent Tomodachi in het Nederlands ‘vriend’. Bij Tomodachi hebben ze namelijk één groot doel en dat is om vriendschappen te kunnen verbeteren, te kunnen starten en te kunnen behouden in hun restaurant. Dit doen zij door middel van teppanyaki waarbij iedereen aan dezelfde tafel heerlijk kan genieten van zijn of haar gerechten die voor hun neus klaargemaakt worden.

Japans teppanyaki restaurant Kobe in Maastricht

Wanneer je in Limburg woont, is het zeker aan te raden om bij Japans teppanyaki restaurant Kobe langs te gaan in Maastricht. Bij Kobe bieden de chefs je namelijk de allerbeste authentieke Japanse gerechten aan. Bovendien kun je ervan uitgaan dat je bediend wordt door zeer bekwaam en tevens ook vriendelijk personeel. Bij Kobe in Maastricht werken vier teppanyaki chefs die zeer professioneel zijn in hun werk. Naast teppanyaki kun je ook genieten van andere Aziatische gerechten. Zo kun je bijvoorbeeld sushi bestellen of andere Aziatische gerechten. In ieder geval mag je erop rekenen dat je bij Kobe de beste hoogwaardige ingrediënten voorgeschoteld krijgt.

Japans teppanyaki restaurant Fujiyama in Groningen

Wanneer je Groningen bezoekt met zijn Martinitoren, is het zeker aan te raden om eens aan te kloppen bij restaurant Fujiyama in Groningen. Bij restaurant Fujiyama werken ze namelijk met een all you can eat concept. Dit houdt in dat je binnen twee en een half uur werkt met rondes waarbij iedere persoon 3 gerechten kan kiezen. Houd je niet van een all you can eat concept? Dan kun je altijd bij Fujiyama vragen om een a la carte menu. Na de corona tijd is het ook in de restaurant weer mogelijk om zoals vanoud weers met een chijf om de teppanyaki te gaan zitten en te genieten van de heerlijke Japanse gerechten.

Restaurants Sapporo en Hosokawa in Amsterdam

In Amsterdam-Zuid kun je ook heerlijk genieten van teppanyaki. In het Japanse restaurant Sapporo kun je namelijk bijna alles uit de Japanse keuken proeven. Je kunt hier namelijk terecht voor zowel, sushi en maki’s als voor teppanyaki gerechten met vlees en vis. De teppanyaki worden ten allen tijde aan je tafel bereid. Bij Hosokawa kun je al meer dan 25 jaar genieten van de heerlijkste teppanyaki-gerechten. Wanneer je bij Hosokawa eet, zul je er al snel achterkomen dat ze zich focussen op drie verschillende aspecten: meesterschap, goede apparatuur en hoogstaande ingrediënten. Op een ijzeren bakplaat van zo’n 250 à 300 graden worden hier de heerlijkste gerechten klaargemaakt.

Restaurant Lakuda in Vlissingen en Momoyama in Eindhoven

Wanneer je in Vlissingen woont, heb je helaas niet heel veel keus wanneer je je focust op Japanse restaurants. Je kunt namelijk in Zeeland alleen terecht bij Lakuda in Vlissingen. Bij Lakuda werken ze met een all you can eat concept. Bij Lakuda kun je ook kiezen voor teppanyaki-gerechten. Dichtbij het Park Plaaza Hotel in Eindhoven vind je het Japans teppanyaki restaurant Momoyama. Van tevoren moet je online reserveren. Wanneer je je reservering voltooid hebt, is het de hoogste tijd om te genieten van de heerlijkste teppanyaki-gerechten die met liefde en professionaliteit voor je bereid worden.

Wat is jouw favoriete teppanyaki restaurant?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *